Seksi teija eroottiset kertomukset

Qun tele seksiseuraa jyväskylästä

Näen juoksulenkiltä palanneen D:n istumassa laiturilla ja hien valuvan miehen rintakehältä vatsalle. Tapasin ikäiseni miehen jossakin chatissa jo aikoja sitten. Saan sen sisäni tuskallisen hitaasti. Suomalaisia mökkiperinteitä kunnioittaen, veera. Kihelmöivä lämpö leviä klitoriksen ympärille. Mies on järjestänyt järvenrantamökin kokonaiseksi viikoksi vain meille kahdelle. Kun asetan sormeni kevyesti klitorikseni kummallekin puolelle, pelkästän se tuntuu mielettömän ihanalta. Käsi kulkee takareideltä pakarani yli, puristaa kevyesti ja tutkii sen muotoja.

Asiat tapahtuvat vasta, kun saan luvan. Se myötäilee kevyesti D:n käden liikkeitä ja janoaa lisä kosketusta. Olen tekevinäni töitä, mutta hajamielinen näpertelyni ei tuota työnantajalleni enä senttiäkän. Se oli ihanaa ja rakastuin heti tähän panokaveriini. Huohotan ja voihkin laiturilla niin kiimoissani, että meteli takuuvarmasti kantautuu järvenselkä pitkin vastarannalle. Mmm viikko alkukantaista nautintoa. Sä on pilvinen, mutta lämmin.
Porno leffa nuolin äitini pillua


Järvivesi tuntuu sormien välissä mukavan viileältä. Lue Lisä - Copyright. Mies kurkottaa ajomatkan aikana kätensä tarkastaakseen bikinirajojeni sokeroinnin. Kuvitteellisia tai tositarinoita, joiden tarkoitus on saattaa lukija aistilliseen tai kiimaiseen olotilaan. Kun se lipaisee kevyesti klitoristani, jo se saa mut tuskallisen malttamattomaksi. Rantasaunan piipusta nousee jo hyvä savuvana. Olen itse 50:n pitkä, rintava nainen, eronnut ja yksinhuoltaja ajoista selvinnyt.