Naisenorgasmi hieronta sörnäinen

Sex dating and relationships mäntsälä

Palvelumme on ammattitaitoista, laadukasta, asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioon ottavaa, kuuntelemisen ja rentouttavan ilmapiirin ollessa läsnä. Käytämme perinteisen klassisen hieronnan turvallisia hierontatekniikoita ja hierontaotteita, Soveltaen myös muita hyviksi toteamiamme tekniikoita ja hoitomuotoja, kuten triggerpiste- ja faskiakäsittelyä, mobilisoivaa ja poikittaishierontaa, fysikaalisia lämpöhoitoja, aktiivisia ja passiivisia venytyksiä tai kinesioteippausta, tule kokeilemaan! Olen Teo Karvonen koulutettu hieroja urheiluhieroja Helsingistä. Toimitilani sijaitsee Kalasatamassa tukkutorin vieressä hyvien kulkuyhteyksien varrella osoitteessa Vanha Talvitie 11. Niskan osteopaattinen mobilisoiva hieronta.

Asiakas on aina etusijalla, tehdän yhdessä hoidosta tuloksellista. Teemme hierontakeikkoja myös yrityksiin sekä erilaisiin tapahtumiin. Kaikki ovat tervetulleita hierontaan! Toteutamme hoidot ammattitaidolla asiakkaan tarpeiden mukaan. Kiinnostukseni hierojan ammattiin lähti vanhasta koulustani kun siellä oli muutama kurssi hierontaa hoitotyönä kiinnostuin heti ensimmäisen oppitunnin jälkeen ja aloin harkitsemaan vakavasti opiskelua hierojaksi. Yläraajan manuaalisen terapian ja harjoitusterapian kurssi 2017. Haluat hemmottelua puolisollesi, perheenjäsenellesi, ystävällesi tai työkaverille. Asiakaspalvelijana ja kehonhuollon ammattilaisena keskityn laadukkaaseen asiakaspalveluun. Etsit rentoutumista kiireisen perhe- tai työelämän keskellä.
Seksitreffit helsinki seksiä turussa


Hierontaotteemme ovat rauhallisia, varmoja ja tarkoituksenmukaisia, ei liian kovia mutta ei liian helliäkän. Minä autan ja paneudun ongelman aiheuttajiin, jolloin saadaan pysyviä vaikutuksia eikä vain hetkellistä helpotusta. Studio Eudokian kehonhuollon ammattilaiset löydät hyvien kulkuyhteyksien varrelta, Helsingin Kalliosta katutasosta Torkkelinkatu 21:stä. Ei tarvitse olla huippu-urheilija, tai paljon urheileva. Kärsit erilaisista akuuteista tai kroonisista kiputiloista.