Eroottinen hieronta tampere

eroottinen hieronta tampere

Treffit seksi hot shemales

Opiskelen tällä hetkellä fysioterapiaa joten vapaat ajat painottuvat ilta- ja viikonloppupuolelle. Liike suljettuna juhannuksen aikaan 21-25.6.18. I have Wat Po certificate from Bangkok Medical school and I speak english. Yrityksellä on potilas- ja vastuuvakuutus. Vapaita aikoja voi tiedustella joko puhelimitse tai sähköpostitse. Yli 18-vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

eroottinen hieronta tampere

Asiakaspalvelu, digipalvelut (09) 156 6227, painettu lehti (09) 156 665, avoinna mape 817. Olet alle 18 vuotta, tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Ensimmäinen toimipaikkani sijaitsi Satakunnankadulla ja alkuvuodesta 2017 sain uudet, rauhalliset toimitilat nykyisestä osoitteesta Lapintie. Tämän vuoksi uskaltauduin perustamaan tämän yrityksen Tampereelle syksyllä 2013 ja siten antamaan perinteisen ikivanhan thaihieronnan kokemuksia ihmisille. Päivä, kuukausi, keskustelujen Etusivulle. Hieronnat klo 12-14 tarjouksena 30 min/25 ja 60 min/40. Jos et ennen ole käynyt hierojalla niin suosittelen tutustumaan Yleistä-sivulla olevaan osioon. Pidän kännykkäni änettömällä hierontojen aikana kohteliaisuudesta asiakkaitani kohtaan, mutta pyrin palaamaan vastaamattomiin puheluihin mahdollisimman pian. Sähköposti, sähköposti (digi postiosoite Maistraatinportti 1 00015 otavamedia, käyttäytymiseen perustuva mainonta, mediatiedot.
Free hentai video erotic massage helsinki


eroottinen hieronta tampere

Osoite: Tieteenkatu 14 A 3, 33720 Tampere. Ennen Suomeen muuttoani (vuonna 2007) omistin ja johdin hierontayritystä 8 vuotta Phitsanulokin kaupungissa Thaimaassa kuuluisalla Wat Nangphaya -temppelialueella. Olen havainnut, että monet suomalaisetkin ovat Thaimaan matkoilla tottuneet thaihierontaan ja haluavat laadukasta sekä ammattitaitoista hierontaa myös tällä kotimaassaan, mutta sitä on ollut vaikea löytä. Katso ajankohtaista ja yhteystiedot. Muista myös myynnissä olevat lahjakortit. Voit myös siirtyä Suomi24:n etusivulle. Tiloihin päsee myös rollaattorilla tai pyörätuolilla. Siellä toimiessani opetin myös useita thainaisia sekä ulkomaalaisia henkilöitä thaihierojiksi. Olen Natthiya, lempinimi Kae ja opiskellut thaihierontaa Bangkokin Wat Po Traditional Medical Schoolissa, josta sain certifikaatin vuonna 1999. Welcome also foreign customers to real traditional thai massage!